Maak een
Afspraak


24/7

Dag of geen dag. Er is op elk uur een teamlid van Sibova bereikbaar om u te helpen. Ook op zon- en feestdagen.


Bijstand

Bel het bijstandsnummer op de groene kaart en hulp is onderweg. Of bel 011/ 25 00 05 voor meer informatie!


Meld schade

Meld je schade en bel 011/ 25 00 05 of contacteer ons!

Ons aanbod - Bedrijven
zelfstandigen & vrije beroepen

Ons aanbod - Bedrijven
zelfstandigen & vrije beroepen

Ons aanbod

Ons verzekeringsaanbod voor particulieren, ondernemers, zelfstandigen en vrije beroepen dekt alle behoeften. Van fietsverzekering en huispersoneel tot aansprakelijkheid en kredietrisico.

Contacteer ons op 011/25 00 05 voor een persoonlijke afspraak. Bel gerust ook voor onze rentevoeten op kredieten of voor uitleg over mogelijke beleggingsformules.

Beleggingen

Contacteer ons op 011/25 00 05 voor een persoonlijk gesprek. Ook over beleggingsformules die u hieronder niet vindt. In ons aanbod focussen we op drie formules:

De Tak 21-verzekering, de Tak 23-levensverzekering en de Invest 26-formule. U leest hier kort wat ze inhouden.

Tak 21-verzekering

De Tak 21-verzekering (ook wel spaarverzekering genoemd) is een spaarproduct op middellange of lange termijn in de vorm van een levensverzekeringscontract. Het belangrijkste kenmerk van een tak 21-verzekering is dat ze u zekerheid geeft over uw spaargeld en over wat het u zal opleveren. Tak 21-verzekeringen genieten van een gunstige fiscaliteit, er is geen roerende voorheffing en geen correctie na 8 jaar.

Tak 23-levensverzekering

Een Tak 23-levensverzekering is een levensverzekering gekoppeld aan meer risicovolle beleggingsproducten. Ze bieden een mogelijk hoger rendement, maar zonder enige garantie. U koopt stukjes van een of meer beleggingsfondsen waarmee uw tak 23-levensverzekering is verbonden.

Invest 26

Invest 26 is een levensverzekering waarbij de netto storting belegd wordt in een of twee tak 26-kapitalisatierekeningen met gewaarborgd rendement en eventuele winstdeelname. In tak26 waarborgt het contract op de einddatum de betaling aan de begunstigde van de reserve opgebouwd via de gewaarborgde interestvoet, eventueel vermeerderd met de reserve opgebouwd via de verworven winstdeelname.

Kredieten

Het is vaak beter de betaling van uw aanwinst te spreiden in de tijd. Zo geeft u voorrang aan uw projecten zonder uw budget aan te tasten.

Contacteer ons op 011/25 00 05 voor een persoonlijk gesprek. Ook over kredieten die u hieronder niet vindt.
Het lijstje hieronder toont een deel van ons aanbod. Voor elk type krediet kiezen we bij de kredietgever die het best bij u past.

Persoonlijke leningen

Autoleningen

Woonkredieten

Reconstitutie leningen