Over ons

“Si” ja “bo” het is goed “va” we gaan ervoor

Ons Kantoor
Sibova is een familiale onderneming met meer dan 60 jaar kennis en ervaring, versterkt door een gemotiveerd en enthousiast team. Tony, Sarah en Gauthier samen met hun team Maarten, Laura, Dylan, Anneleen, Bram, Macy, Ruben en Mathias delen dezelfde drive: service op het hoogste niveau. Ons team telt jonge, goed opgeleide en hooggekwalificeerde mensen die gespecialiseerd zijn in hun vak. Begin 2020 verhuisden we naar ons nieuwe kantoor aan de Boerenkrijgsingel in Hasselt. Dit geeft ons de mogelijkheid om verder te groeien en daarbij onze service en kwaliteit te garanderen.

Onze klanten
Elke klant is koning waarbij we streven naar een persoonlijke aanpak – een principe dat we al 60 jaar koesteren. We luisteren naar de vragen van de klant en maken een analyse van de situatie. Op basis van deze analyse kiezen we uit het aanbod van verschillende verzekeraars en stellen we een pakket samen dat het beste aansluit aan de behoeften van de klant. Als onafhankelijke makelaar streven wij steeds voor de beste kwaliteit aan de beste tarieven. Hierbij staat proactief handelen en een lange termijnvisie centraal. Door onze unieke samenwerking met onze partnermaatschappijen bieden wij maatwerk aan de beste voorwaarden. Wij staan 24/7 klaar voor ondersteuning en advies, het verdedigen van de klant zijn belangen is een “must”, zowel tijdens het aanbod als tijdens de schadeafhandeling.

Pensioensopbouw
Tot slot, hebben we een gespecialiseerd team dat een ruime expertise heeft in pensioensopbouw. Dit is zonder meer een belangrijk element voor iedere welvarende ondernemer. Aan de hand van op maat gemaakte spaarformules kan men pensioenreserves opbouwen die een aantrekkelijk rendement en sociaal voordeel kunnen genereren. Verder kan men op de huidige reserves en de nog op te bouwen reserves privé belenen voor het verwerven en/of verbouwen van een onroerend goed in binnen of buitenland. Hetgeen een enorm fiscaal voordeel kan opleveren.

Wie zijn wij

Ons team

Sibova Service Insured!

ons team:

Maarten

Laura

Dylan

Anneleen

Bram

Macy

Ruben

Mathias

Gauthier

Tony

Sarah

Contacteer ons

Nog niet gevonden wat u zocht?