GezinGezin

Familiale verzekering

De familiale / BA privé leven verzekert u tegen de materiële en lichamelijke schade aan derden die zijn veroorzaakt door eigen fouten, die van uw kinderen, uw dieren, uw goederen en de gebrekkige zaken waarvan u eigenaar bent.

Hospitalisatie

Het ziekenfonds heeft een beperkte tussenkomst voor de kosten van een opname in het ziekenhuis ingevolge van een ziekte, ongeval, bevalling of operatie. Denk maar aan de kosten van de (eenpersoons)kamer, geneesmiddelen, honoraria voor de geneesheren, vervoer naar het ziekenhuis, protheses, etc.
Een aanvullende hospitalisatie verzekering kan tussenkomst bieden aan deze extra kosten.
Er kan maatwerk voorzien worden voor ieders medisch dossier.

Reisbijstand

Een reisbijstand biedt tussenkomst wanneer u op reis ziek wordt, gewond geraakt (bijv. beenbreuk tijdens skivakantie), u panne heeft met de wagen, uw bagage verloren geraakt, etc.. Ook omgekeerd, indien u op vakantie bent en er gebeurd iets ernstig op het thuisfront biedt de reisverzekering tussenkomst om vervroegd terug te komen.
De reisverzekering dekt de kosten voor noodzakelijk verlengd verblijf, repatriëring, hospitalisatie en mogelijke bijstand ter plaatse.
Extra waarborgen die u aan uw reisbijstand kan toevoegen zijn: reisgeschillen, annulatieverzekering, bagageverzekering en de pechverhelping.

Ongevallen

Een ongevallen verzekering kan u voor uzelf of voor heel het gezin afsluiten. Deze biedt financiële bescherming aanvullend op de hospitalisatieverzekering wanneer u in uw privéleven een ongeval krijgt. Het belang van de ongevallen verzekering is dat zij naast de medisch kosten een extra vergoeding biedt wanneer u door een ongeval arbeidsongeschikt geraakt of overlijdt.

Pechbijstand

Jammer genoeg komt iedereen wel eens in aanraking met autopech of een ongeval. Dankzij de bijstandsverzekering / pechverhelping kan u 24/7 rekenen op bijstand voor zowel u, uw huisdieren, uw passagiers en uw voertuigen.

Particulieren: Gezin

Terug naar overzicht

Nog niet gevonden wat u zocht?